Blogger’a Google+ Yorum Kutusu

Teknopisi.com'da yayınlanan haberler güncel teknoloji sitelerinden kopyalanıp düzenlenerek yayına hazır hale getirilmektedir. Haberlerin asıl sahibi makalenin altında bulunan yayıncıdır. Blogger’a Google+ Yorum Kutusu! haberini websitemizden inceleyebilirsiniz. Yorum bırakabilirsiniz. Dilerseniz haberin orjinal haline ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra etiketleri ile websitemizde aramalar yapabilir, Teknoloji Haberleri kategorisindeki tüm haberleri inceleyebilirsiniz. Teknopisi.com olarak amacımız; güncel teknoloji sitelerindeki haberleri bir araya getirerek, aradığınız teknoloji haberine çok daha kısa sürede tek kanal üzerinden ulaşmanızı sağlamaktır. Daha fazla bilgi edinmek ve bize ulaşmak için iletişim sayfamızı ziyaret ediniz.
Blogger’a Google+ Yorum Kutusu
Blogger’a Google+ Yorum Kutusu

Sosyal file Google+, yeni bir özellik ile blog insanları sevindirdi. Artık Blogger kullanıcıları Google+ kutusu ile yorum alabilecekler. Detaylar haberimizde.

Web sitelerine yorum almak site malikleri için iyi bir hal olsa da bunu kendi lehine çevirmeyi başaran Facebook, geliştirdiği bir özellik ile bu web sitelerine kendi yorum kutusunu ekletmeyi başarmıştı. Kullanıcılarında hesap aç, giriş yap ve bunun gibi dertleri ile uğraşmadıkları için hoşuna giden bu özellik şimdi de Google+ yolunda.

Google+'ın getirdiği bu yeni yorum kutusu niteliği şimdilik yalnızca Blogger sayfalarına entegre edilebiliyor. İlerleyen yıllarda diğer web sitelerine de entegre edilebilecek mi bilinmiyor fakat bu yorum kutusu, yanında Blogger kullanıcıları için birkaç da özellik getirmiştir.

Bu özellikler içinde ise ziyaretçinin kendi yorumlarını kimlerin görüp göremeyeceğini ayarlayabiliyor olması ve Şayet Blogger üzerindeki bir konu Google+ üstünde de yer almaktadır ise orada yapılan yorumların hatıra sürede Blogger sayfası üstündeki konu için da görünebilecek olması yer almaktadır.

Aşağıdan makale ile ilgili SDN sitesindeki yorumları inceleyebilirsiniz.
Sonraki konu başlığı : Google+'ın bu yeni niteliği meselesinde ne düşünüyorsunuz, öteki web sitelerine de entegre işlemi başlar mı dersiniz?

Yazan: Mustafa Şevki Coşar